19 Temmuz 2013 Cuma

Tanışma Yazısı ve Duyuru!

Konnichiwa minasan!
Evet blogdaki ilk yazıma Japonca yazarak kendimi popi gibi hissettim yeterince. Neyse efendim, bu yazıyı daha önceden yazmam gerekiyordu ancaak bir takım teknik aksaklıklardan ötürü biraz gecikmek durumunda kaldım. Bu yüzden özür diliyorum herkesten. Ve kendimi tanıtmam ile duyuruyu birlikte yapacağım, o yüzden birazcık sıkacağım sizi. "Banane la senden, duyuru ver bana" diyecek olan varsa alttaki paragrafı pas geçebilir. Geçsin de yani :')

İsmim Samed, 20li yaşlarda (30a kadar böyleyim) bir adet Japonca Öğretmenliği öğrencisiyim. Yıllarca canı sıkıldıkça blog açan ama 2 yazı yazıp sıkılan bir insanım. Bu uzun sürecek gibi, bakalım. Benim hakkımda bu kadar bilgi yeter herhalde, Esra Erol'da değiliz sonuçta. Öhöm.

Büyük ihtimalle diğer 4 arkadaşın bloglarını okuyup da gelmişinizdir buraya. Yani stalker'ım yoksa öyle olması gerekiyor. Ama ben gene de kısaca bahsedeyim. Geçenlerde Burcu bana "Animelerle ilgili blog tur yapacağız, sen de bizimle yapmak ister misin?"  tarzı bir şey dedi. Ben de genel olarak bu tarz internetten yapılan organizasyonlara hevesle girip, sonra hevesi kırılan biri olarak (işsizliğin verdiği can sıkıntısı ilen bir de) bu sefer kendimi değiştireyim la deyip kabul ettim. Ben, Burcu, Selin, Madao (İlker) ve Tuğçe Yorozuya Family'nin temellerini attık. (Diğerlerinin linkini yazı sonu atacağüm) (Ayrıca feysbuk grubumuza sağ taraftaki güzide logomuza tık yaparak gidebilirsiniz) Normalde blog turun ne demek olduğu hakkında bir fikrim yoktu ama yanlış anlamadıysam eğer (Yanlış anlamak genlerimde vardır) 5 gün boyunca her birimiz belirlediğimiz anime ile iligli ost, seiyyu, mangaka, cosplay gibi şeyler hakkında yazacağız. Tabi her birimiz bir kategori seçip onunla ilgili yazacağız. Bu sefer bana mangaka geldi.
Hangi animelerle ilgili yazacağımızı da merak etmişinizdir (kesin diğer bloglardan baktınız gerçi). Şincik her sezon yayınlanmaya başlayan animelerden 3 tanesini seçeceğiz ve onların bittiği hafta hemen turumuza başlayacağız. Ama tabi sezonlar bitene kadar da yan gel yat osman yapmayacağız. Ortak olarak belirlediğimiz bir anime ile ilgili tur yapacağız.
Bu sezonluk animelerden seçtiğimiz animeler; Shingeki no Kyojin, Free ve Blood Lad. Free'yi izlemek ben ve madao için sıkıntı olacak ama her şey sizin için! Fazla çene çalmadan sezonluk animeler için yaptığımız afişi atayım.

Turumuz için ilk açılış animemiz de Psycho-Pass. Gerçekten ilginç bir anime, bununla ilgili yazması çok eğlenceli olacak gibi. Psycho-Pass için de tur tarihlerimiz belirlendi bile! Onunla ilgili de şöyle bir afişimiz var.


Bitti miğ? Tabiki de bitmedi! Bir de çekilişlerimiz olacak ki sormayın. İlk blog turumuza ve kendi dükkanım olan Anime Bakkaliyesi'nin açılışına özel olarak tam olarak 7 kişiye hediye dağıtıyoruz. Tabi diğer turlarımız da çeşitli hediyelerimiz olacak.

Resimle ilgili bir kaç ek yapmak istiyorum. Figürler 7 ile 11 cm arasındalar. Ve Naruto ile One Piece'in ciltleri de Japonca, yani arşivciler için oldukça özeller.

Çekilişi Anime Bakkaliyesi'nin sponsorluğunda yapacağımız için benim blogdan yapacağız. Ve tam 10 çekiliş hakkı kazanmanız olası!
Öncelikle çekilişe katılmak için Yorozuya Family ve Anime Bakkaliyesi'nin Facebook gruplarını beğenmeniz zorunlu. Bu size 2 çekiliş hakkı verecek kafadan. Ayrıca her birimizin bloglarını takip ederek toplam 5 ekstra çekiliş hakkı daha alabilirsiniz. Bitmediii, çekilişimizi facebook ve twitter'dan paylaşarak da ekstradan 2 çekiliş hakkı, Twitter hesabımızı takip ederek 1 çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.
Linklerin altındaki ufacık tefecik içi dolu turşucuk Rafflecopter kutucuğu sayesinde çekilişe kolayca katılabilirsiniz.

Linkleri de paylaşayım hemen;
Yorozuya Family Facebook: https://www.facebook.com/YorozuyaFamily
Anime Bakkaliyesi Facebook: https://www.facebook.com/AnimeBakkaliyesi
Yorozuya Family Twitter: https://twitter.com/yorozuyafamily
Selin: bakasugi.blogspot.com
Tuğçe: aslindahicoyledegil.blogspot.com
Madao (İlker): getsuchi.blogspot.com

Burcu: sohbetedecekkimseyok.blogspot.com
a Rafflecopter giveaway


20 yorum:

  1. Yorozuya'nız hayırlı olsun öncelikle. Sürekli bir oluşum umarım.

    Tüm şartları da yerine getirdim sanırım. Bu kadar hakla yine bir şey kazanamam ama ben. :oleyo:

    YanıtlaSil
  2. Öyleyse ilk postunuz ve ilk projeniz hayırlı uğurlu olsun^^

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı olsun diyor ve şartları yerine getirdiğimizi belirtmek istiyorum ^^

    YanıtlaSil
  4. Yorozuya Family bir harika dostum :Daksfhjaskjd
    Harikasınız, teşekkürler.
    Geçmiş olsun Free'yi izlemek durumunda olduğunuz için. Bir kız olarak ben, uzun süre dayanabileceğimi sanmıyorum. :D

    YanıtlaSil
  5. Ben de tüm şartları yerine getirdim.Hayırlı olsun,uzun süreli bir proje olur umarım.

    YanıtlaSil
  6. Projeniz hayırlı olsun. Free dışındaki iki güncel anime için yapacağınız turu merakla bekliyorum.

    Figürlere göz diktim. (totem yapıyor, aslında tek hedefi one piece!)
    Herkese bol, bana daha da bol şans.

    YanıtlaSil
  7. Hayırlı olsun, yeni sezon anime seçimleri de süper olmuş. En etkileyici 3 seri bunlar bence de^^

    Çekilişte de herkese bol şans! Umarım Gintoki'yi ben kazanırım :3

    YanıtlaSil
  8. anime bakkaliyesine bittim :D umarım başka çeşitlerde olur :D darker than black,D.gray man ve the breaker'dan olursa ayrı bi sevinirim :D param olur olmaz dadanıcam sayfaya *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Daha yeni olduğumuz için fazla ürün yok ancak daha eklenecek bir sürü ürün var :)

      Sil
  9. Hayırlı olsun. ^^ Çekilişe de katıldım, tüm şartlar tamam. *-*

    YanıtlaSil
  10. Hayırlı olsun, takipteyiz :)

    YanıtlaSil
  11. Sonunda anime blog turlar! :)) hayirli olsun takipteyim ama cekilise katilamayacak gibiyim facebookum yoh benim T.T twitter seysi de koysaydiniz ilk adimlar icin keske T.T

    YanıtlaSil
  12. Oyyy yazan her şeyi yaptım. Heyecanla beklemeye başladım :)

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  14. Hayırlı olsun. :)

    YanıtlaSil
  15. Hayırlı olsun. Çok güzel bir çalışma :))

    YanıtlaSil
  16. Heyoo buraya 2 saat dolanarak geldim ama o değil de bu kadar şirin blog sayfalarını bu şekilde izleyebilme fırsatım olduğu için mutlu oldum ehe :3 Bişeyler daha diyecektim ama über unutkanlığım sayesinde unuttum eyle.
    Hehe tamam rafflecopter olayına bayıldım. Sanırım bir sonraki çekilişimde beyle bişeyi bende yapacağım izninizle çalıyorum dajkskld

    YanıtlaSil
  17. rafflecopter i ne güzel kullanıyorsunuz, ben onu sevdim :D
    ben becerememiştim ondan code çıkarmayı XD

    YanıtlaSil
  18. Baya zor oldu hepsini yaptım sonunda :D

    YanıtlaSil
  19. hepsini yaptım.Ayrıca rafflecopter güzel olmuş tebrikler :D çalışmalarınızın devamını diliyorum :3

    YanıtlaSil